Patrimoni net de Charlie D Amelio 2022 | Biografia, ingressos, carrera professional, cotxes (2022)

Patrimoni net de Charlie D Amelio 2022 | Biografia, ingressos, carrera professional, cotxes (1)
Patrimoni net$ 20 milions
edat17 anys (pòstumament)
Data de naixementPot 01, 2004
País/Estat d'origenNorwalk, Connecticut
CareerBallarina i personalitat de les xarxes socials
Estat civilNomés
Enllaços a la Viquipèdiahttps://en.wikipedia.org/wiki/Charli_D%27Amelio

Patrimoni net

Charle D'Amelio és una ballarina i una personalitat de les xarxes socials coneguda pel seu contingut de vídeo de TikTok. El patrimoni net de Charli D'Amelio s'estima en 20 milions de dòlars. Es va convertir en la creadora més seguida de TikTok després de publicar per primera vegada els seus vídeos de ball a la plataforma el 2019.

D'Amelio ha rebut nombrosos patrocinis com a resultat de la seva celebritat i ha llançat un podcast, una línia de maquillatge i una col·lecció d'esmalts d'ungles.

Ella és la persona més seguida a TikTok a l'hora d'escriure aquest article. Charli va assolir els 100 milions de seguidors per primera vegada el 2020. Addison Rae, la segona persona més subscrita, tenia 70 milions de seguidors. Charlie és la primera persona que té 100 milions de seguidors de TikTok.

introducció

Quants diners va guanyar quan tenia 17 anys? Perquè Charlie D Amelio està aquí fent milions perquè és millor a la coreografia de TikTok que la resta de nosaltres, i no estic bé.

Charlie es va unir a TikTok el 2019 i la seva popularitat es va disparar, passant de menys d'un milió de seguidors l'agost del 2019 als 50 milions a l'abril del 2020... fins als 123.6 milions al setembre del 2021.

També és famosa per ser una antiga membre de la sempre dramàtica TikTok Hype House, llançar el seu programa de televisió de realitat anomenat The D'Amelio Show i suportar una ruptura desordenada amb el seu company de TikToker Chase Hudson i els seus cabells de mig punt. S'estima que el patrimoni net de Charlie D'Amelio supera els 20 milions de dòlars.

primers anys

Charlie D Amelio va néixer l'1 de maig de 2004 a Norwalk, Connecticut, fill d'Heidi, una antiga model i fotògrafa, i de Marc, antic candidat republicà al Senat de Connecticut. Dixie, la seva germana gran, és el nom de soltera de la seva mare.

D'Amelio va començar a ballar als tres anys i va competir durant més de deu anys. D'Amelio va anar a King School per a la seva educació, però després del seu èxit a TikTok, va passar a l'escola virtual.

Career

Els ingressos de Charlie provenen de diverses fonts, com ara aprovacions, mercaderies, participació en els ingressos de YouTube i publicacions patrocinades. Cobra un mínim de 100,000 dòlars per una única publicació patrocinada, i aquesta xifra només augmentarà a mesura que creixi el seu canal. Charli hauria guanyat 1 milió de dòlars per la seva aparició en un comercial del Super Bowl de Sabra Hummus 2020.

Charli va guanyar 3 milions de dòlars el 2020. Això va ser suficient per convertir-la en la segona personalitat de TikTok millor pagada del món, per darrere només d'Addison Rae, que va guanyar 5 milions de dòlars. Charli va guanyar 3 milions de dòlars amb patrocinis, vendes de mercaderies i ofertes de pel·lícules.

Charli va guanyar més de 20 milions de dòlars el 2021 dels seus diferents esforços, cosa que la va convertir no només en una de les personalitats de TikTok més ben pagades, sinó també en una de les celebritats més ben pagades del planeta durant l'any.

D'Amelio ha creat vídeos per a marques com Procter & Gamble, Hollister, Yoplait, Dunkin Donuts, Morphe cosmetics, Invisalign i Step. Charli va col·laborar amb Dunkin Donuts per crear una beguda personalitzada anomenada "The Charlie", així com una opció de menú anomenada "Charli Cold Foam". La companyia va veure un augment significatiu dels ingressos generats pels adolescents poc després que el seu aval d'Invisalign es va publicar.

Ella i la seva germana tenen un podcast, una sèrie d'animació, una minisèrie a Hulu i una sèrie Snap.

Charlie i Dixie tenen un acord de llicència amb Just Mobile Direct, que fabrica una línia de llums d'anell, que són populars entre els influencers i els vloggers. També han avalat una línia de suports per a telèfons i altres gadgets gràcies a aquesta col·laboració. Han compensat un percentatge de cada venda.

Família

Marc D'Amelio és el pare de Charlie i és un antic candidat republicà al Senat de Connecticut i propietari d'una empresa. Heidi D'Amelio, la mare de Charlie, és una coneguda fotògrafa i antiga model.

Té una germana gran i és una celebritat de TikTok i Dixie D Amelio. Charli va començar a ballar als tres anys i havia estat competint en dansa durant més de deu anys abans de TikTok. D Amelio va assistir a l'escola King de Connecticut.

Tanmateix, després del seu èxit a TikTok, es va centrar gairebé completament en les tasques escolars.

Chase Hudson i Charlie D Amelio es van separar el febrer del 2019 després que se l'acusés d'enganyar Charli. Chase va llançar el seu tercer senzill, "America's Sweetheart", l'octubre de 2021, en què Chase va revelar la seva relació anterior amb Charlie. Va aparèixer en un vídeo musical juntament amb una influència. Actualment, està soltera.

Vida de luxe

Segons els informes, Charli D'Amelio va comprar recentment un Tesla Model que va comprar amb tota la fama que va guanyar amb Tiktok. La sensació de TikTok és més coneguda pel seu canal homònim. Ha guanyat una enorme popularitat pels seus balls, que inclouen rutines virals i coreografies originals, muntatges i sincronitzacions de llavis.

El Tesla Model S té un preu inicial de 79,990 dòlars, cosa que el situa a l'extrem superior del segment de cotxes elèctrics i híbrids de luxe. L'ajust Plaid costarà 119,990 dòlars quan es publiqui.

Els guanys de l'estrella van permetre a la seva família vendre la seva casa de Norwalk, que recentment es va vendre per 914,000 dòlars i traslladar-se a una casa de Los Angeles que es va publicar per última vegada per 5.5 milions de dòlars. Es rumorea que el coixinet de 5,500 peus quadrats costarà uns 35,000 dòlars al mes.

Premis i assoliments

"Renegade" de Charlie D Amelio amb els seus dos amics és el vídeo de TikTok més vist. Aquest TikTok té més de 23.4 milions de visualitzacions, i un dels balls de TikTok més famosos és "Renegade".

Charli ha rebut molts premis en diferents categories. Tanmateix, només va rebre tres nominacions a la categoria Breakout Generator dels Steamy Awards 2020. Va llançar el moviment Black Lives Matter i va participar en les protestes de George Floyd.

cometes

Aquí teniu cinc de les cites més inspiradores de Charlie:

  • "Molta gent pot veure el meu contingut i veure que ballo, i pot atraure'ls a seguir-me a Instagram, on tinc clips més llargs de mi i classes de ball o millora.”. Charlie D Amelio
  • "Una vegada vaig veure un truc de bellesa de TikTok que implicava utilitzar un bol d'aigua calenta per vaporitzar-te la cara. Ho vaig provar i em sembla fantàstic”. Charlie D Amelio.
  • "Acabo de cuidar millor la meva pell ara que tinc més temps a casa, cosa que fa que sigui molt més fàcil seguir la meva rutina. També he estat experimentant amb coses noves, com el maquillatge durant dies en què vull fer una mica més."Charlie D Amelio
  • "Intento mostrar a la gent que sóc una persona, que m'ocupo dels mateixos problemes que tu i que faig tot el possible per treure'n el millor possible.”. Charlie D Amelio
  • “M'he tornat més còmode mostrant la meva pell natural, fins i tot quan tinc un brot. He descobert que a molta gent no li agraden les pigues, però jo he arribat a apreciar les meves”. – D'Amelio, Charlie

Llegir: Valor net de Mac Cummings | Biografia, ingressos, carrera professional, cotxes

Charli D'Amelio és una celebritat de les xarxes socials amb una gran base de fans a totes les plataformes. El seu nom d'usuari d'Instagram és "@charlidamelio" i té més de 47.6 milions de seguidors.

El canal de YouTube de Charli és Charli A'Amelio i ella el va iniciar el 23 de novembre de 2015 de 2022. Actualment, el seu canal de YouTube té 9.62 milions de subscriptors.

És coneguda per crear vídeos de TikTok i té una gran base de fans a TikTok. Amb més de 125 milions de seguidors, és la persona més seguida a TikTok. El seu mànec de TikTok és "@charlidamelio".

Està activa a les xarxes socials, publica diàriament a TikTok, Instagram, YouTube i Facebook. Les seves xarxes socials s'enumeren a continuació:

Conclusió

Charli D'Amelio és més coneguda com una celebritat de TikTok, on ràpidament s'ha convertit en una de les estrelles més grans de la plataforma. En el moment d'escriure aquest article, Charli D'Amelio és la persona més seguida a TikTok. Va superar a Loren Gray en gairebé 8 milions de seguidors durant els primers mesos del 2020.

Al popular lloc de xarxes socials TikTok, l'estrella de TikTok de setze anys té 111 milions de seguidors. Els seus fans gaudeixen d'entrar amb ella diàriament per veure què està fent. El patrimoni net de Charli D'Amelio és de 20 milions de dòlars.

Preguntes freqüents

Es diu Charli Grace D'Amelio's

Charli D'Amelio té 17 anys.

Val uns 20 milions de dòlars.

referències

Recomanacions

  • Valor net de Kerry Katona| Biografia, ingressos, carrera, cotxes
  • Patrimoni net de Betty White 2022 | Biografia, ingressos, carrera professional, cotxes
  • Valor net de Jimmie Walker 2022
  • Valor net de Wolfgang Dürheimer | Biografia, ingressos, carrera professional, cotxes
  • Valor net de Brandon Tatum 2022| Biografia, ingressos, carrera professional, cotxes

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated: 10/21/2022

Views: 5747

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.